Wij zijn er ook voor particulieren

Ontdek hier wat we voor je kunnen doen

Als particulier kan je ook voor diverse zaken bij Karibu Design terecht. Wil je een boek laten uitschrijven, een mail laten vertalen of een paar leuke headshots laten maken? Geen enkel probleem. Bovendien krijg je een leuke korting van 5 euro op ons uurtarief!

Ons aanbod

Copywriting

Een beetje tekst is vlug geschreven, maar hoe laat je die woorden nu echt spreken? Een tekst van Karibu Design brengt je boodschap naar je doelpubliek met jouw woorden op jouw manier.

Vertalingen

Foutloze mails, teksten en ander materiaal in het Duits of Engels zonder het gevreesde Google Translate-effect? Met meerdere moedertalen staat Katrien Walczak als native speaker voor je klaar.

Webdesign

Een website bouwen lijkt simpel, maar het resultaat wordt door veel meer bepaald dan een leuke uitstraling. Karibu Design tovert met behulp van WordPress presterende websites met wauw-effect.

Fotografie

De juiste beelden zijn de perfecte afwerking van je website of sociale media. Karibu Design bepaalt samen met jou de inhoud, setting en doel van de foto’s en werkt ze tot in de puntjes af.

In één klik naar je offerte

Gratis je vrijblijvende offerte opvragen? Dat doe je bij Karibu Design in één klik.