Ontdek de skills

De unieke diensten van Karibu Design

Copywriting

Een beetje tekst is vlug geschreven, maar hoe laat je die woorden nu echt spreken? Een tekst van Karibu Design brengt je boodschap naar je doelpubliek met jouw woorden op jouw manier.

Vertalingen

Foutloze mails, teksten en ander materiaal in het Duits of Engels zonder het gevreesde Google Translate-effect? Met meerdere moedertalen sta ik als native speaker voor je klaar.

Webdesign

Een website bouwen lijkt simpel, maar het resultaat wordt door veel meer bepaald dan een leuke uitstraling. Ik maak met behulp van WordPress presterende websites met wauw-effect.

Fotografie

De juiste beelden zijn de perfecte afwerking van je website of sociale media. Ik bepaal samen met jou de inhoud, setting en het doel van de foto’s en werk ze tot in de puntjes af.

Project op maat

Wil je een website en fotoreportage? Een tekst met vertaling? Ik combineer voor jou alle skills naar wens in een project op maat. Bovendien krijg je een leuke korting op de totaalprijs.

COMING SOON

Verder doe ik ook nog…

  • SEO met zoekwoordenonderzoek
  • Grafische ontwerpen zoals logo’s, elementen voor op je website, …
  • Fotobewerking
  • WordPress- en MailChimpopleidingen

Jouw favoriete skill gekozen?

Dan is het tijd voor een vlotte offerte. Met één klik vraag je ze aan, en binnen twee werkdagen zit ze al in je mailbox.