Ontdek onze skills

De unieke diensten van Karibu Design

Copywriting

Een beetje tekst is vlug geschreven, maar hoe laat je die woorden nu echt spreken? Een tekst van Karibu Design brengt je boodschap naar je doelpubliek met jouw woorden op jouw manier.

Vertalingen

Foutloze mails, teksten en ander materiaal in het Duits of Engels zonder het gevreesde Google Translate-effect? Met meerdere moedertalen staat Katrien Walczak als native speaker voor je klaar.

Webdesign

Een website bouwen lijkt simpel, maar het resultaat wordt door veel meer bepaald dan een leuke uitstraling. Karibu Design tovert met behulp van WordPress presterende websites met wauw-effect.

Fotografie

De juiste beelden zijn de perfecte afwerking van je website of sociale media. Karibu Design bepaalt samen met jou de inhoud, setting en doel van de foto’s en werkt ze tot in de puntjes af.

Social media

Ben je op zoek naar een beetje hulp voor je eerste stappen in de wereld van sociale media, of wil je een langdurige intensieve begeleiding voor je profielen? Het kan allemaal hier.

Project op maat

Wil je een website en fotoreportage? Een tekst met vertaling? Karibu Design combineert voor jou alle skills naar wens in een project op maat. Bovendien krijg je een leuke korting op de totaalprijs.

Verder doen we ook nog…

  • SEO met zoekwoordenonderzoek
  • Grafische ontwerpen zoals logo’s, elementen voor op je website, …
  • Fotobewerking
  • WordPress- en MailChimpopleidingen

Jouw favoriete skill gekozen?

Dan is het tijd voor jouw vliegensvlugge offerte. Met één klik vraag je ze aan, en de volgende werkdag zit ze al in je mailbox.

Freelancer in Limburg webdesign