Testimonials

Wat klanten 
over mij zeggen

“Karibu Design was mijn redder bij een noodgeval tijdens de eindejaarsperiode: ze luisterden geduldig, reageerden snel en efficiënt en nog voor de afgesproken deadline was de klus geklaard: absolute top-service!”
Bieke Olaerts

Zaakvoerder, Beodesign

“Katrien zorgt er altijd voor dat onze beide sites gezond zijn en vlot draaien. Elke keer als we een probleem hebben of aanpassingen nodig hebben, helpt ze ons uit de nood. We zijn tevreden over de service!”

Anna Smorek

Marketing & Communication, Warredal

“Dankjewel Katrien! Je hebt onze website mooi opgebouwd. We kregen hiervoor duidelijke afspraken en de planning werd goed opgevolgd. Ook kregen we goede ondersteuning van jou.”

Jos Gregoor

Directeur, Scholengroep 't Nederwijsje - Het Opwermerke

“Iemand kiezen voor je website en online gebeuren vond ik niet makkelijk. Maar Karibu Design stond van in het begin van mijn zoektocht iedere keer klaar met veel tips, advies en antwoorden.”
Charlotte Bossens

Zaakvoerder, The Lightsight

“In het verleden heb ik al fijn met Katrien samengewerkt voor mijn website en social media en nu heb ik mijn nieuwe website mogen lanceren. Katrien heeft dat weer fantastisch goed gedaan en ik ben dan ook weer heel blij met het resultaat! Ik kan Katrien van harte aanbevelen als je een mooie en betaalbare website wil laten maken. Ze is correct, begrijpt enorm goed wat ik wil en de prijs-kwaliteitverhouding voor haar diensten zijn het echt wel waard. Het is een aanrader om met haar in zee te gaan!”
Christel van Loon

Zaakvoerder, Christel van Loon

“Super service! Eerlijk advies en zeer betrouwbaar. Katrien is niet alleen maar uit op verdienen, maar geeft eerlijk en oprecht advies. Absolute aanrader. Ik had geen vertrouwen meer in webdesigners, maar dankzij Katrien weer wel.”

Jacqueline Koppenol

Zaakvoerder, Bink & Blink

Als beginnende zelfstandige is het altijd zoeken hoe je aan iets start. Dankzij Katrien voelde het makkelijk aan waar en hoe te beginnen. Ik vond het moeilijk om een logo te kiezen, maar met Katrien haar hulp en geduld is er iets heel moois uitgekomen dat volledig mijn stijl is! Als je een goede adviseur wilt bij een startend bedrijfje of je wilt een frisse kijk, dan moet je bij Katrien zijn! Ze ontwerpt geheel naar jouw persoonlijkheid en stijl en geeft je fijne en handige tips als starter! Een aanrader dus!

Stéphanie Adams

Zaakvoerder, Nessie's OsteoCare

Katrien zette een WordPress-website voor ons over naar een nieuwe host … nadát die al offline gegaan was. Zoals te verwachten leidde dat tot enkele hobbels, maar Katrien vlakte die mooi uit. Ik ben in het bijzonder gecharmeerd van de dienstverlening omdat ze zo kort op de bal speelt en de communicatielijnen open houdt.
Wim Van Rompuy

Zaakvoerder, vanromp.be

Zeer tevreden van de service van Katrien van Karibu Design. Zij geeft je uitgebreid advies hoe je jouw website kan versnellen, maar daarnaast zorgt ze er ook voor dat je website optimaal beveiligd is en je WordPress plugins zijn altijd up-to-date. In veilige handen ben je bij Karibu Design! Bedankt!

Sophie Adam

Zaakvoerder, Beautiful Moments Fotografie

“Karibu Design biedt een heel professionele service. Ik ben supertevreden!”
Oliver Wyatt

Zaakvoerder, W.O.W. Concepts & Houten Letters

“Er zijn zo van die mensen die maar een half woord nodig hebben om je te begrijpen. Zo is dat ook met Katrien van Karibu Design, zij weet altijd onmiddelijk wat ik bedoel om mijn website aan te passen.”

Christel van Loon

Zaakvoerder, Leef met Lef