WEBSITE ONDERHOUD & HOSTING

WordPress onderhoud uitbesteden

Jouw WordPress website altijd tiptop in orde

Een website is een beetje als een auto: wil je dat ze vlot blijft draaien? Dan moet je regelmatige onderhoudsbeurten voorzien. Een verwaarloosde website staat namelijk vroeg of laat met pech langs de weg. Heb je geen tijd of onvoldoende kennis om dit zelf te doen? Kies dan voor een WordPress onderhoud-abonnement van Karibu Design.

Veelgestelde vragen

Onderhouden jullie ook WooCommerce webshops?

Als je een online winkel hebt, is het essentieel dat je jouw bezoekers een veilige omgeving kan garanderen. Wij zorgen er met onze onderhoudsservice voor dat een e-commerce plugin zoals WooCommerce steeds perfect up to date is. Naast het WooCommerce onderhoud optimaliseren we ook de productdatabase en snelheid van je website of webshop.

Is een WordPress onderhoudspakket bindend?
Nee! Je kan iedere maand gewoon opzeggen. Heb je bijvoorbeeld enkele maanden per jaar tijd om zelf het onderhoud aan je website te doen en te updaten? Dan pauzeren we je abonnement. Heb je het weer drukker met het runnen van jouw bedrijf? Dan nemen we je website graag weer onder onze vleugels.
Wat als mijn website toch gehackt wordt?

Hackers worden steeds slimmer – zelfs de best beveiligde sites zijn niet 100% immuun tegen hacks. Constante waakzaamheid is dus erg belangrijk. Onze WordPress onderhoudspakketten houden daarom ook een constante monitoring van jouw site in. Wij zorgen ervoor dat de beveiliging van je WordPress website steeds optimaal is. Krijgt je WordPress site toch te maken met aanvallen van buitenaf? Heb je plots een trage website of is er iets mis met de functionaliteit? Dan doen we er alles aan om jouw website snel weer in orde te maken.

Je website altijd up-to-date, gezond & snel

WordPress onderhoud uitbesteden: de abo’s

Samengesteld door & voor klanten

Karibu Design WordPress hosting

Wat is hosting?

Als je een website wil, dan moet die natuurlijk ook een plaatsje krijgen op het wereldwijde web. Zo’n plaats (oftewel webruimte) kan je huren bij diverse aanbieders. Zij ‘hosten’ jouw website op hun server aan een bepaalde huurprijs.

Wat kost hosting?

De prijzen voor hosting liggen mijlenver uit elkaar. Jouw website kan al vanaf één euro per maand gehost worden, terwijl je bij andere aanbieders een paar honderd euro per maand neertelt. Alles hangt af van de grootte en mogelijkheden van je pakket.

Het kiezen van de juiste hosting is dus best uitdagend – zeker als je hier niet in thuis bent. Met de goedkoopste oplossing loop je enerzijds het risico dat je website traag draait, soms offline gaat en onvoldoende beveiligd is. Kies je anderzijds voor een te duur pakket, dan betaal je voor iets dat je niet gebruikt.

De oplossing: een hostingpakket op jouw maat

Kies jij voor een website door Karibu Design? Waarom dan niet ook kiezen voor een Karibu Design hostingpakket? Ik sloeg de handen in elkaar met hostingaanbieder Combell en stelde een interessant hostingpakket samen. Voor een betaalbare prijs geniet jij zo van kwaliteitsvolle hosting die ook grotere websites van voldoende kracht voorziet.

Het beste aan dit pakket? Dat jij je van hosting helemaal niets hoeft aan te trekken! Je kiest een leuke domeinnaam, en ik breng de rest voor je in orde.