Webdesign

Hosting 
& onderhoud

Jouw website altijd tiptop
in orde

Een website is een beetje als een auto: wil je dat ze vlot blijft draaien? Dan moet je regelmatige onderhoudsbeurten voorzien. Een verwaarloosde website staat namelijk vroeg of laat met pech langs de weg. Heb je geen tijd of onvoldoende kennis om dit zelf te doen? Kies dan voor een WordPress onderhoud-abonnement van Karibu Design. 

Je website altijd gezond & snel

WordPress onderhoud abo’s

Samengesteld door & voor klanten

Karibu Design hosting

Wat is hosting?

Als je een website wil, dan moet die natuurlijk ook een plaatsje krijgen op het wereldwijde web. Zo’n plaats (oftewel webruimte) kan je huren bij diverse aanbieders. Zij ‘hosten’ jouw website aan een bepaalde huurprijs.

Wat kost hosting?

De prijzen voor hosting liggen mijlenver uit elkaar. Je vindt al hosting vanaf één euro per maand, terwijl je bij andere aanbieders een paar honderd euro per maand neertelt. Alles hangt af van de grootte en mogelijkheden van je pakket.

Het kiezen van de juiste hosting is dus best uitdagend – zeker als je hier niet in thuis bent. Met de goedkoopste oplossing loop je enerzijds het risico dat je website traag draait en onvoldoende beveiligd is. Kies je anderzijds voor een te duur pakket, dan betaal je voor iets dat je niet gebruikt.

De oplossing: een hostingpakket op jouw maat

Kies jij voor een website door Karibu Design? Waarom dan niet ook kiezen voor een Karibu Design hostingpakket? Ik sloeg de handen in elkaar met hostingaanbieder Combell en stelde een interessant hostingpakket samen. Voor een betaalbare prijs geniet jij zo van kwaliteitsvolle hosting die ook grotere websites van voldoende kracht voorziet.

Het beste aan dit pakket? Dat jij je van hosting helemaal niets hoeft aan te trekken! Je kiest een leuke domeinnaam, en ik breng de rest voor je in orde.