Webdesign

Jouw nieuwe WordPress
website laten maken

Een stijlvolle, presterende en betaalbare WordPress website laten maken

Geen tijd, zin of voldoende kennis om zelf een website bouwen? Dan is een WordPress website laten maken een slimme zet. Wij maken voor jou een krachtige website die uitstraling en prestatie combineert. Kortom: het perfecte online visitekaartje! En nee, dat hoeft geen gigantische hap uit je budget te betekenen. Zin in een babbel om samen te kijken wat we voor jou kunnen betekenen?

Ervaren WordPress webdesigner

Wat krijg je?

 • Een complete, technisch sterke en mooie website (gebouwd in het gerenommeerde cms WordPress)
 • Toegang tot alle onderdelen en volledig zeggenschap
 • Ook WordPress webshops zijn mogelijk
 • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO)
 • Handige handleiding/video’s over je website
 • Diverse feedbackmomenten (na de eerste versie en voor oplevering)
 • Transparante planning en communicatie
 • Totale integratie van en afstemming op jouw unieke huisstijl en smaak

Ervaren WordPress webdesigner

Wat zijn je voordelen?

 • Voor zowel kleine als grote bedrijven en particulieren
 • Makkelijk systeem zodat je je website zelf kunt aanpassen
 • Een gebruiksvriendelijke website voor jou en je bezoekers
 • Geen groot webdesignbureau, maar persoonlijke service afgestemd op jouw wensen
 • Snel en professioneel design volgens de laatste technieken
 • Eventueel ook met hosting en domeinnaam zodat jij één aanspreekpartner hebt voor alles omtrent je website

Eén aanspreekpartner voor alles omtrent je website

Je wil een professionele WordPress website laten maken. Slimme keuze! Wist je dat je voor je website ook een hostingpakket en domeinnaam nodig hebt?

En dat je website regelmatig onderhouden moet worden om gezond en snel te blijven?

Geen zorgen – ook dat regel je in één keer bij Karibu Design.
Ik zorg voor je website, zo kan jij je focussen op je bedrijf.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een nieuwe website te laten maken?
Professioneel webdesign hoeft gelukkig niet duur te zijn. Wij bouwen op maat gemaakte websites die goed scoren in Google voor een aangename kostprijs. Al vanaf € 299 heb je een basiswebsite die jouw bedrijf, producten of diensten mooi in de kijker zet.

Heb je een grotere website nodig voor jouw project? Ook dat is perfect mogelijk. Onze websites kunnen in alle richtingen uitgebreid worden zodat je de juiste klanten aantrekken kan en geniet van een ongelofelijke gebruikerservaring. Start vandaag en vraag je gratis offerte aan.

Kan ik ook een mooie website laten bouwen die hoog scoort in Google?
Een snelle website met een mooi design is leuk, maar je wil natuurlijk door potentiële klanten gevonden worden. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe WordPress website beter vindbaar is in de zoekresultaten. Ook dan ben je bij Karibu Design aan het juiste adres! We zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk bovenaan de zoekresultaten komt.

Hoe we dat doen?

We doen aan SEO (zoekmachineoptimalisatie), verbeteren jouw teksten of zorgen voor hoogwaardige copywriting, analyseren de concurrentie en geven je tips voor online marketing. Zo weet je ook meteen waar je op moet letten als je je website promoot op sociale media of andere kanalen.

Waarom zou ik een professionele website in WordPress laten maken?
WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Maar liefst 2 op 5 sites wereldwijd werkt ermee! En dat is natuurlijk niet zonder reden.

Je hoeft namelijk niets van coderen te kennen om met WordPress te kunnen werken, en dus kan je ook als leek alle nodige aanpassingen aan je eigen site doen. Verder is WordPress erg veilig en betrouwbaar en kan je er elk type site mee bouwen.

Tenslotte zijn er ook ontelbaar veel integraties zodat je elke website compleet op maat kan laten bouwen en inrichten. Zo zorgen we voor een strakke website of webshop zodat jouw online succes kan beginnen! Lees hier meer over wat WordPress is en wat je ervan mag verwachten.

Kan ik ook mijn oude website laten vernieuwen?
Natuurlijk! Wij helpen je graag met het ombouwen van je bestaande website. Samen kijken we wat jouw huidige website nodig heeft om ervoor te zorgen dat jouw business online betere resultaten boekt. Zo gebruiken we slimme tools om meer bezoekers naar jouw website te krijgen en het ontwerp helemaal te moderniseren.

Bovendien maken we jouw website responsive – dat betekent dat je website wordt geoptimaliseerd voor alle schermformaten. En dat alles aan de beste prijs!

Voor elk budget een passende oplossing

Kies je WordPress webdesign pakket

Niet zeker welk pakket je best kiest?

In ons portfolio